24/7 op afspraak geopend

Waarom u nooit zou moeten besparen op een BPM taxatierapport

Geplaatst op

Een auto importeren zonder taxatierapport? Bij het doen van een BPM aangifte is het heel erg makkelijk om de gratis tool van de Belastingdienst te gebruiken. Nooit doen!
Je kunt ook heel simpel een berekening van een online aanbieder pakken die in 2 minuten voor 25 euro een standaard BPM aangifte produceert.
Helaas snappen veel mensen niet dat besparen op een goedkoop BPM rapport juist heel erg nadelig kan zijn voor de uitkomst van de BPM.

Wanneer je BPM aangifte doet kun je gebruik maken van drie methodes en daarbij kun je ook nog eens drie verschillende modules gebruiken. U begrijpt het al de verwarring is compleet.
Wij van GIJS Automotive kijken automatisch welk van de minimaal 9 verschillende uitkomsten het voordeligst is voor u. Een taxatierapport levert in een groot aantal gevallen vaak veel geld op.

Een concreet voorbeeld:

Toyota GT86 uit 2014 met 15.000 km.

Investeer in een taxatierapport

Wanneer u braaf de gratis taxatiemodule van de Belastingdienst zou gebruiken komt u uit op een BPM van €7297,- Echter met een afschrijvingstabel zit u op al op €7102,- BPM. Helemaal interessant wordt het wanneer u gebruik maakt van een taxatierapport voor de tegenbewijs regeling waarmee de BPM maar liefst 25% minder is ten opzichte van een standaard aangifte. Een taxatierapport heeft u al vanaf € 275,- waarmee u zomaar €2932,- belasting bespaart.

Wilt u meer weten over deze procedure? Neem dan vrijblijvend contact op met GIJS Automotive.

aangifte, BPM rapport, taxatierapport

Geplaatst in Blog, Geen categorieGetagd , ,

Over ons

GIJS is een oerhollands bedrijf. Degelijk, eerlijk en transparant. Zie GIJS als de vriend die met je meegaat om naar een auto te kijken. Nooit te beroerd om even te controleren of die prijs echt niet te mooi is om waar te zijn.

– Carlo van den Berg

Contactgegevens

GIJS Automotive
Willem III straat 17
2291 TL Wateringen

Telefoon: 0174-768049
Whatsapp: 06-27021613
E-mailadres: info@gijsautomotive.nl

© 2023 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks