24/7 op afspraak geopend

Porsche importeren Duitsland

Porsche importeren Duitsland

Heeft u een model Porsche op het oog of bent u op zoek naar de Porsche die bij u past? Laat de volledige import uit handen nemen door GIJS Autoimport. Carlo helpt u graag aan uw droomauto. U bespaart via ons niet alleen veel geld, maar profiteert ook van verschillende voordelen:

  • Binnen twee weken geleverd
  • GIJS Autoimport is een erkend BOVAG lid
  • Persoonlijk gekeurde Porsche
  • Duidelijke communicatie en importeren zonder zorgen
  • Persoonlijke service tijdens het gehele importtraject

Hoe importeren we een Porsche uit Duitsland?

Denkt u erover om een nieuwe Porsche te importeren? GIJS Autoimport helpt u graag verder. We houden van duidelijke communicatie en persoonlijke service. Geloof het of niet, maar u bent maar 5 stappen verwijderd van uw droomauto!

Stap 1: zoek online naar een Porsche

Geef aan wat u in een auto zoekt. Dan gaan wij voor u aan de slag! Heeft u zelf een auto op het internet gevonden? Stuur ons dan de URL en uw gegevens via het contactformulier. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

 

Let op: te jonge auto’s met zeer lage kilometerstanden kunnen in enkele gevallen niet in aanmerking komen voor kortingen op de te betalen BPM en/of de BTW. Informeer hierover bij ons.

 

Stap 2: advertentiecheck

GIJS Autoimport zoekt voor u uit of de advertentie te vertrouwen is. Vervolgens maken we een kostenplaatje voor het rijklaar maken en het op kenteken zetten van de Porsche. We houden nauw contact en we sturen u een vrijblijvende BPM berekening en offerte op.

 

Stap 3: papierwerk controleren

Nog steeds geïnteresseerd in de nieuwe Porsche? Dan gaan we in gesprek met de dealer en maken we een afspraak om de auto te bekijken. U kunt ervoor kiezen om met ons mee te gaan naar de auto, maar we kunnen u ook op de hoogte houden via de telefoon. Op locatie controleren we het papierwerk en de auto op technische fouten door middel van onze moderne uitleesapparatuur. We maken een proefrit en controleren de auto op gebreken volgens de 150 Punten check.

 

Stap 4: de Porsche naar Nederland halen en RDW keuring

Hebben we een deal? Dan gaan we uw Porsche naar Nederland halen, volledig all risk verzekerd. In Nederland gaan we zo snel mogelijk naar de RDW voor een keuring en versturen we de BPM aangifte. Heeft u met spoed de Porsche nodig of andere speciale importwensen? Neem contact met ons op over de mogelijkheden. GIJS Autoimport biedt ook de mogelijkheid tot een import op maat.

Stap 5: detailing, rijklaar maken en afleveren

Eenmaal in Nederland aangekomen en gekeurd door de RDW, maken we de Porsche rijklaar. We stellen de auto in op de juiste instellingen of voeren desgewenst onderhoud uit. De auto wordt volledig onder handen genomen en lijkt hierna weer net als nieuw.

Meer over onze werkwijze

Porsches die we onder andere importeren zijn:

BPM berekenen Porsche

Wanneer u een auto importeert uit Duitsland, komen daar meerdere kosten bij kijken. Een van de grootste kostenposten is de belasting van personenauto’s en motorrijwielen (BPM). GIJS Autoimport kan u hierbij helpen, zodat u nooit te veel BPM betaalt. Stuur ons de URL van de advertentie en ontvang binnen 1 dag een vrijblijvende offerte van de BPM berekening.

Bereken mijn BPM

Recent geïmporteerde Porsches

GIJS Autoimport is iedere dag voor klanten onderweg om auto’s te inspecteren en naar een nieuwe eigenaar in Nederland te brengen. Hieronder ziet u de meest recente Porsches die we hebben geïmporteerd.

Porsche occasions Duitsland
Bij GIJS Autoimport weten we wat een echte autoliefhebber zoekt. Daarom hebben we deze ideale auto’s voor u verzameld. Bekijk ons aanbod occasions voor een volledig overzicht. Wie weet rijdt u binnenkort wel in uw eigen Porsche door de straten.

Onze diensten

We bieden meer diensten aan dan alleen het importeren van een auto uit Duitsland. We berekenen de BPM en het tegenbewijs taxatierapport, zorgen voor een veilig transport van de auto naar Nederland en reinigen en polijsten uw geïmporteerde auto. Daarnaast regelen we de onderhoud van uw auto of bieden we de mogelijkheid om de auto zakelijk bij ons te leasen. Lees meer over onze diensten op de dienstenpagina.

Onze autoliefhebbers aan het woord

“Carlo heeft voor mij ondertussen 2 auto’s uit Duitsland gehaald voor mij. Deze had ik zelf online gevonden, maar zelf kon ik niet goed bepalen of dit de juiste auto voor mij was en of dit een auto was onder gebreken. Carlo heeft de auto opgehaald, RDW en belasting en dat soort zaken voor me geregeld. Dit heeft hij netjes gedaan.” – Demi

_____________________________

“Het is indrukwekkend hoeveel Carlo weet over het importeren van een Porsche naar Nederland. Hij doet een volledige technische check met zijn apparatuur en regelt alles voor je. Dit gaat zeker ook niet de laatste auto zijn die hij voor mij mag importeren.” – Boris

_____________________________

“Het was voor mij de eerste keer dat ik een auto liet importeren uit het buitenland. Ik vond het spannend om het proces uit handen te geven, maar uiteindelijk ben ik uitstekend geholpen door Carlo en Robert. Als je een auto gaat importeren uit Duitsland ben je op zoek naar mensen die je daarbij kunnen helpen en die je kunt vertrouwen. Hiervoor zou ik GIJS Autoimport zeker aanraden.” – Wouter

Lees al onze klantervaringen via Klantvertellen.nl

Een ander merk importeren uit Duitsland?

GIJS Autoimport importeert niet alleen Porsches uit Duitsland, maar ook vele andere automerken en elektrische auto’s.

Een Porsche zakelijk leasen

Zoekt u een Porsche om zakelijk te leasen? GIJS Autoimport kan hiervoor alles voor u regelen: de auto, de belastingen, het papierwerk en het afleveren van uw Porsche in complete nieuwstaat. Vertel ons welke Porsche u zoekt, wij verzorgen de import. Lees meer over onze verschillende leasevormen op onze leasepagina

Neem contact op met GIJS Autoimport

Denkt u erover om een Porsche te importeren, maar heeft u nog meer informatie nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Carlo staat u graag te woord op ons kantoor. Maak daarvoor eerst een afspraak.

Over ons

GIJS is een oerhollands bedrijf. Degelijk, eerlijk en transparant. Zie GIJS als de vriend die met je meegaat om naar een auto te kijken. Nooit te beroerd om even te controleren of die prijs echt niet te mooi is om waar te zijn.

– Carlo van den Berg

Contactgegevens

GIJS Automotive
Willem III straat 17
2291 TL Wateringen

Telefoon: 0174-768049
Whatsapp: 06-27021613
E-mailadres: info@gijsautomotive.nl

© 2023 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks