24/7 op afspraak geopend

Mercedes-Benz C-klasse importeren uit Duitsland

Mercedes-Benz C-klasse importeren uit Duitsland

"Laat de import van uw auto niet over aan een bedrijf dat alleen een transportbedrijf belt, wij bekijken elke auto voor u op locatie."

Een Mercedes-Benz C-klasse importeren uit Duitsland kan u veel voordeel opleveren.

Naast dat er een zeer groot aanbod is van jong gebruikte Mercedessen, zijn deze vaak een stuk goedkoper (ook na afdracht BPM). Tevens is het uitrustingsniveau een stuk hoger en hebben de auto’s een feilloze onderhouds- en schadehistorie.
Bovendien is de garantie in geheel Europa van toepassing. Ook als de auto uit de fabrieksgarantie is.
Let bij het kopen van een tweedehands Mercedes-Benz in Duitsland goed op de leeftijd en de kilometerstand. Te jonge auto’s kunnen niet ingevoerd worden als marge-auto tegen 19% Mwst. In dat geval kunnen wij de BTW voor u verleggen naar 21%.

Mercedes-Benz kopen in Duitsland

Hoe werkt het

GIJS Automotive importeert zeer jonge auto’s uit Duitsland welke vaak nog geen 20 duizend kilometer hebben gelopen voor totaalprijzen inclusief alle importkosten van wel 40 procent onder de Nederlandse nieuwwaarde. Vaak zijn bepaalde modellen eerder te koop, zijn ze lager geprijst en hebben ze alle denkbare optiepakketten. Wat er exact te besparen valt verschilt erg per merk en model. Maar de besparing tov Nederlandse aanbieders van vergelijkbare auto’s kan wel duizenden tot enkele tienduizenden euro’s zijn.

Mercedes-Benz importeren vanuit Duitsland

Er worden momenteel per jaar honderdduizenden auto’s in het buitenland gekocht en naar Nederland geïmporteerd. In 2017 was er al een sterke groei in de occasion import te zien. Er werden 197.726 gebruikte personenauto’s geïmporteerd, een stijging van 17,5% ten opzichte van de 168.300 personenauto’s in 2016. In het eerste kwartaal van 2018 zette deze groei nog verder door. Verreweg het grootste gedeelte hiervan komt uit Duitsland. Mercedes-Benz is als 1 van de bekendste Duitse merken natuurlijk goed vertegenwoordigd in Duitsland. Het aanbod is enorm.

Kijk zelf eens hoeveel jong gebruikte auto’s er in Duitsland worden aangeboden op de diverse sites. Dit kan via onderstaande link:

Over ons

GIJS is een oerhollands bedrijf. Degelijk, eerlijk en transparant. Zie GIJS als de vriend die met je meegaat om naar een auto te kijken. Nooit te beroerd om even te controleren of die prijs echt niet te mooi is om waar te zijn.

– Carlo van den Berg

Contactgegevens

GIJS Automotive
Willem III straat 17
2291 TL Wateringen

Telefoon: 0174-768049
Whatsapp: 06-27021613
E-mailadres: info@gijsautomotive.nl

© 2023 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks