24/7 op afspraak geopend

Lekkerste platen over auto’s of voor in de auto

Geplaatst op

Wij houden van auto’s en muziek dus wat is er nou lekkerder dan die 2 dingen bij elkaar te brengen. We selecteerden de beste platen uit de top 2000 die te maken hebben met auto’s of gewoon heel erg lekker zijn om in de auto te draaien.

  1. Janis Joplin – Mercedes Benz
    Janis Joplin wilde een Mercedes-Benz. En terecht. Van de schitterende SL 300 Gullwing tot een dikke AMG GT, Mercedessen spereken tot de verbeelding.

2. Golden Earring – Radar Love

Deze plaat gaat niet alleen over hard autorijden over een verlaten weg, hij klinkt ook nog eens verrekte lekker in de auto. Denk aan een verlaten woestijnweg in de USA met de ramen open van een dikke 70’s musclecar.

3. AC/DC – Highway to Hell

Hoewel dit nummer over vast iets anders gaat is de stevige rock van deze Australische iconen uitermate geschikt voor een ritje over de Duitse Autobahn.

4. Meat Loaf – Paradise by the Dashboard Light

Een klassieker die het goed doet om ingeslapen feestjes wat leven te geven. Een nummer dat gaat over tienerliefde in de auto bijgestaan door het licht van het dashboard. De riffs geven je wel een behoefte om extra gas bij te geven terwijl je de mannelijke als vrouwelijke lyrics playbackt.

5. Tracy Chapman – Fast Car

Wie droomt er nou niet van? Gewoon een snelle auto pakken en rijden tot je een ons weegt. Tracy Chapman zingt er een lied over dat we allemaal wel een keer gehoord hebben.

Wat is jouw favoriete autoplaat?

auto’s, liedjes

Geplaatst in BlogGetagd ,

Over ons

GIJS is een oerhollands bedrijf. Degelijk, eerlijk en transparant. Zie GIJS als de vriend die met je meegaat om naar een auto te kijken. Nooit te beroerd om even te controleren of die prijs echt niet te mooi is om waar te zijn.

– Carlo van den Berg

Contactgegevens

GIJS Automotive
Willem III straat 17
2291 TL Wateringen

Telefoon: 0174-768049
Whatsapp: 06-27021613
E-mailadres: info@gijsautomotive.nl

© 2023 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks