24/7 op afspraak geopend

Introductie Land Rover Discovery Sport

Geplaatst op

GIJS Automotive was aanwezig bij de Nederlandse introductie van deze bijzondere wagen, die het gat tussen de Evoque en de Range Rover moet opvullen.01f1a05053c6242fcfa23075e5b963c1_XL

‘De meest veelzijdige en capabele compacte luxe-SUV ter wereld’, dat is het statement dat Land Rover maakt met de onthulling van de Discovery Sport.
De allereerste telg binnen de gloednieuwe Discovery-familie die in totaal uit drie modellen zal gaan bestaan. Deze Discovery Sport vormt de spil van het gamma.
De Discovery Sport is feitelijk gezien de opvolger van de Freelander. Maar voor Land Rover vertegenwoordigt het model veel meer. Hij geeft het startschot voor de introductie van maar liefst 3 Discovery modellen.Deze Sport vormt de spil van het gamma. Daaronder komt een nog compacter model en erboven een Discovery die als opvolger van de huidige Discovery 4 zal gaan gelden. En zoals het nu lijkt ligt die nog dichter bij de Discovery Vision Concept dan deze Sport.

Geplaatst in Geen categorie

Over ons

GIJS is een oerhollands bedrijf. Degelijk, eerlijk en transparant. Zie GIJS als de vriend die met je meegaat om naar een auto te kijken. Nooit te beroerd om even te controleren of die prijs echt niet te mooi is om waar te zijn.

– Carlo van den Berg

Contactgegevens

GIJS Automotive
Willem III straat 17
2291 TL Wateringen

Telefoon: 0174-768049
Whatsapp: 06-27021613
E-mailadres: info@gijsautomotive.nl

© 2023 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks