24/7 op afspraak geopend

Golf 7 importeren uit Duitsland

Geplaatst op

Het zal geen geheim zijn dat de Golf 7 een hele populaire auto is. Op zo’n beetje elke lijst staat deze bovenaan. Van de meest geïmporteerde auto tot
2 x Golf 7 R-line Grijs

aan de meest zakelijk verkochte. Ikzelf ben een groot liefhebber van de VW Golf. Dat begon al bij de vroege Golf 2 in stoere Rallye uitvoering. De laatste Golf 7 is een werkelijk fenomenale auto die in vele soorten en maten te krijgen is. Van 90 pk tot maar liefst 300 pk. Beginnend bij een kleine 20.000 euro tot de meest dikke R die maar liefst 3 x zoveel moet kosten.

Een Golf 7 uit Duitsland halen kent veel voordelen. Allereerst is de keuze aan modellen met net dat beetje extra veel groter. Een dikke Highline of GTI is een stuk voordeliger wanneer je deze importeert. Bovendien is er aan auto’s van een half jaartje oud met de kop er net af totaal geen gebrek. Wanneer je een auto importeert schrijft de BPM ook af. Het loont dus dubbel om te importeren. Ook de BTW is in Duitsland 2% lager wat al gauw een paar honderd euro scheelt. Tel daarbij op dat de kwaliteit van Duitse auto’s bijzonder hoog is.

Nederlandse VW dealers weten dit al lang. Die importeren zich een ongeluk. Kijk op de bekende autosites en je ziet dat het grootste gedeelte van de jonge Golfs geimporteerd is. Als je dealer weet dat de beste auto’s uit Duitsland komen, waarom koop je dan nog steeds zelf in Nederland je auto’s?
Bespaar jezelf gewoon vele duizenden euro’s en koop die auto lekker zelf. Wij vertellen je graag wat er voor nodig is.

Volkswagen Golf Edition

Duitsland, Golf 7, Importeren

Geplaatst in BlogGetagd , ,

Over ons

GIJS is een oerhollands bedrijf. Degelijk, eerlijk en transparant. Zie GIJS als de vriend die met je meegaat om naar een auto te kijken. Nooit te beroerd om even te controleren of die prijs echt niet te mooi is om waar te zijn.

– Carlo van den Berg

Contactgegevens

GIJS Automotive
Willem III straat 17
2291 TL Wateringen

Telefoon: 0174-768049
Whatsapp: 06-27021613
E-mailadres: info@gijsautomotive.nl

© 2023 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks