24/7 op afspraak geopend

Een auto importeren hoop gedoe?

Geplaatst op

GIJS Automotive maakt het importeren van een auto makkelijk en overzichtelijk!

Je wil een auto uit het buitenland halen, maar kijkt op tegen al het gedoe?

Het importeren van een auto is zeer aantrekkelijk. Je vind in Duitsland, België of de USA zeer veel heel gunstig geprijste occasions en nieuwe auto’s. Niet alleen zie je dat veel autohandelaren importeren, ook de particuliere koper kan door een auto te importeren hele goede zaken doen.Veel mensen echter vinden het een hoop gedoe en laten daarom liever deze auto’s staan en betalen veel te veel geld voor een auto op Nederlands kenteken. Ook zien wij veel mensen die alles zelf willen uitvogelen en daarom heel veel BPM belasting betalen.

GIJS Automotive auto import service maakt autoimport je gemakkelijk en overzichtelijk. Van advies bij auto import tot een volledig pakket met A-Z verzorgd importeren van de nieuwe auto. Bij GIJS Automotive weten we waar we over praten. Wij kennen de valkuilen van het importproces van voor tot achter en maken een auto importeren makkelijk, zorgeloos, en overzichtelijk voor zowel de particuliere als zakelijke markt.

Ons doel is om het importeren van auto’s duidelijker te maken. Daarom bekijken wij alle auto’s zelf op locatie! Niet voor niets weten vele tevreden klanten ons dankzij mond-op-mond reclame te vinden en zoeken hulp bij het importeren van hun auto.

WAAROM AUTO IMPORTEREN?

Je bent op zoek naar een andere auto. Voor veel mensen is het dan makkelijk om in de buurt naar een aantal auto’s te kijken. Een auto importeren, hoop gedoe. Maar waarom niet verder kijken en een auto importeren uit het buitenland? In Nederland is het aanbod zo beperkt en zijn auto’s dankzij deze schaarste duur. Vanwege het grotere aanbod in de landen om ons heen en het ontbreken van de BPM zijn auto’s veel voordeliger en ook nog eens voller uitgevoerd. Besparingen van 10 tot 40 procent (afhankelijk van de courantheid) zijn ons niet vreemd. Wij weten hoe duur dezelfde auto’s in Nederland zijn.

En kijk eens waar de gemiddelde Nederlandse autohandelaar en zelfs merkdealer zijn auto’s vandaan haalt. Veel auto’s hebben geen kenteken op de foto of zijn al geïmporteerd. Allemaal importauto’s waar de verkoper dik aan verdient.

1.500.000 AUTO’S IN DUITSLAND ALLEEN

Heb je al op de Duitse pagina’s gekeken? Op de grootste autosite van Duitsland Mobile.de staat een aanbod van ruim 1.500.000 auto’s. De BPM laten uitrekenen is een gratis dienst. Daarna maken we een vrijblijvende offerte om de auto zelf, of door ons te laten importeren.

OVERZICHTELIJK IMPORTEREN

Wanneer je een auto op het oog hebt in België, Duitsland of bijvoorbeeld Oostenrijk maken we een gratis berekening van de BPM. Hierbij ontvang je van ons een vrijblijvende offerte om de auto zelf naar Nederland te rijden of door ons te laten ophalen.

Deze importpakketten zijn compleet zelf samen te stellen: van aankoopkeuring op locatie of verzekerd transport tot een volledig geïmporteerde auto. Vrijwel alles is mogelijk. Heb je een auto gezien buiten de EU, bijvoorbeeld Zwitserland of Amerika, dan leveren we alle diensten met betrekking tot inklaring, keuring, aanpassingen en registratie. In alle gevallen word je real-time op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen.

VERSNELDE INDIVIDUELE INVOER

Particulieren die een afspraak willen maken voor een RDW keuring moeten vaak lang wachten voor ze aan de beurt zijn. GIJS Automotive heeft een RDW erkenning en maakt gebruik van de individuele versnelde invoer. Zo kunnen we in de meeste gevallen al met een week de auto op kenteken krijgen.

OVERZICHTELIJK EN DUIDELIJK

Bij auto import er veel kosten kijken. BPM is daar de hoogste van. Een slechte of foute BPM berekening kan je zeer veel geld kosten. Zo brengen wij vooraf alle kosten voor je autoimport in kaart en garanderen deze. Er zijn namelijk eenvoudige manieren om BPM te berekenen, maar er zijn ook diverse manieren om BPM te besparen zoals een tegenbewijs taxatierapport.

EUROPESE AFLEVERSERVICE

Niet alleen in Nederland hebben we auto’s afgeleverd, ook in België, China, de VS en Spanje rijden onze auto’s rond. Wij halen je uiteraard graag van het station af maar je kunt tevens gebruik maken van onze internationale afleverservice. Wij leveren de nieuwe auto voor de deur af.

OVER GIJS AUTOMOTIVE IMPORT

Wij zijn gespecialiseerd in import van auto’s uit Duitsland. Maar ook België, Luxemburg, Zwitserland, Frankrijk, Oostenrijk of Amerika. Zelfs vanuit Oman, Dubai en Japan hebben we auto’s geïmporteerd. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben particulieren, autobedrijven, merkdealers en leasemaatschappijen met veel zekerheid, overzichtelijkheid en gemak voor een goede prijs auto’s kunnen kopen

gedoe, Importeren, makkelijk

Geplaatst in BlogGetagd , ,

Over ons

GIJS is een oerhollands bedrijf. Degelijk, eerlijk en transparant. Zie GIJS als de vriend die met je meegaat om naar een auto te kijken. Nooit te beroerd om even te controleren of die prijs echt niet te mooi is om waar te zijn.

– Carlo van den Berg

Contactgegevens

GIJS Automotive
Willem III straat 17
2291 TL Wateringen

Telefoon: 0174-768049
Whatsapp: 06-27021613
E-mailadres: info@gijsautomotive.nl

© 2023 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks