24/7 op afspraak geopend

“Duitsers delen nog liever hun vrouw dan hun auto”

Geplaatst op

Carsharing wordt wereldwijd steeds populairder, maar niet in Duitsland. De gemiddelde Germaan is en blijft verknocht aan zijn automobiel, en wenst deze onder geen beding met anderen te delen.
Terwijl de van origine Franse deeldienst BlaBlaCar eerder deze week aankondigde de grens van 10 miljoen leden te zijn gepasseerd, is er in buurland Duitsland nog aardig wat werk aan de winkel. Uit een recente studie onder de grootstedelijke bevolking blijkt dat voor 76 procent van de Duitsers carsharing ├╝berhaupt geen optie is.

Stel de doorsnee Duitser voor de keuze zijn vierwieler of zijn halve trouwboek te delen, en je moet er niet raar van opkijken als hij zonder morren voor de laatste optie kiest. En op zich, voor velen is de auto dan ook een stukje persoonlijke levenssfeer, en dat mag wat kosten..

“En daarom zijn auto’s uit Duitsland van zeer hoge kwaliteit, Duitsers hebben een hart voor hun auto en koesteren deze”

Geplaatst in Blog

Over ons

GIJS is een oerhollands bedrijf. Degelijk, eerlijk en transparant. Zie GIJS als de vriend die met je meegaat om naar een auto te kijken. Nooit te beroerd om even te controleren of die prijs echt niet te mooi is om waar te zijn.

– Carlo van den Berg

Contactgegevens

GIJS Automotive
Willem III straat 17
2291 TL Wateringen

Telefoon: 0174-768049
Whatsapp: 06-27021613
E-mailadres: info@gijsautomotive.nl

© 2023 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks