24/7 op afspraak geopend

AANBOD TWEEDEHANDS AUTO'S IN DUITSLAND

ONZE FAVORIET

Op welke Duitse occasion sites vind u de mooiste auto's?

Wij kijken graag op www.mobile.de. Elk zichzelf respecterend autobedrijf in Duitsland adverteert op deze site. Mobile heeft verreweg het meeste aanbod van alle sites in Duitsland staan. Bovendien is de informatie op de pagina erg compleet en overzichtelijk. Je kunt deze in diverse talen instellen.

Daarnaast kijken we weleens op Autoscout. Voordeel van deze site is dat ze in veel landen actief zijn met eigen sites. Je kunt dus op meerdere landen zoeken.

WAT TE DOEN

Link advertentie opsturen

Kopieer de complete link die bovenin je browser staat en plak die in de BPM pagina hieronder, of gebruik de speciale knop om de advertentie meteen door te sturen naar info@gijsautomotive.nl. Wij streven ernaar om binnen een aantal uur een indicatie van de BPM te maken gebaseerd op de meest voordelige calculatiemethode.

Over ons

GIJS is een oerhollands bedrijf. Degelijk, eerlijk en transparant. Zie GIJS als de vriend die met je meegaat om naar een auto te kijken. Nooit te beroerd om even te controleren of die prijs echt niet te mooi is om waar te zijn.

– Carlo van den Berg

Contactgegevens

GIJS Automotive
Willem III straat 17
2291 TL Wateringen

Telefoon: 0174-768049
Whatsapp: 06-27021613
E-mailadres: info@gijsautomotive.nl

© 2023 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks