24/7 op afspraak geopend

Deze mooie Porsche 911 kan zomaar jouw volgende auto worden.

Geplaatst op

Porsche 992 Turbo S Cabrio Manufaktur

De Porsche 911 is een iconische auto. En deze 992 Turbo S Cabrio is de opper Porsche. Daarnaast is zo’n beetje de hele Manufaktur optielijst gebruikt om hem zo exclusief mogelijk te maken, zonder dat het ordinair wordt. Wilt u ook zo’n fantastische Porsche 911 992 Turbo S invoeren uit Duitsland of een andere telg van de Porsche familie? Waarom zelf alles doen en een veel te hoge BPM betalen? Met onze importpakketten regelen wij de inspectie op locatie, transport en het papierwerk en wordt uw nieuwe auto binnen 2 dagen ingevoerd bij ons op locatie bij de RDW. Bekijk onze webpagina voor alle informatie over het importeren van auto’s vanuit Duitsland of andere EU landen, onze unieke auto import diensten en de te verwachten andere kosten.

Welke kosten Porsche 992 kopen in Duitsland

Deze Porsche 992 Turbo S hebben wij in opdracht van een klant ingevoerd uit Duitsland en volledig ontzorgd en op Nederlands kenteken afgeleverd. Door de auto in Duitsland te kopen heeft deze klant een enorme kosten besparing behaald, bovendien is deze bolide dankzij Manufaktur individualisatie een unicum.

Heeft u zelf een Porsche 911 Porsche 992 of een andere auto in Duitsland gezien? Stuur ons de weblink van de geadverteerde auto en wij zullen GRATIS een BPM berekening sturen en een offerte voor een fullservice import pakket.

Al deze berekeningen en offertes zijn vrijblijvend. Ook voor vragen, technisch advies en hulp bij zelf importeren staan we graag voor u klaar.

Geplaatst in Geen categorie

Over ons

GIJS is een oerhollands bedrijf. Degelijk, eerlijk en transparant. Zie GIJS als de vriend die met je meegaat om naar een auto te kijken. Nooit te beroerd om even te controleren of die prijs echt niet te mooi is om waar te zijn.

– Carlo van den Berg

Contactgegevens

GIJS Automotive
Willem III straat 17
2291 TL Wateringen

Telefoon: 0174-768049
Whatsapp: 06-27021613
E-mailadres: info@gijsautomotive.nl

© 2023 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks