24/7 op afspraak geopend

BPM berekening, specialistisch werk

Betaal nooit teveel BPM dankzij custom aangiftes

Je hebt je nieuwe droomauto gevonden die je wilt laten importeren? Maak dan allereerst een indicatie van de BPM zodat je kunt inschatten of het interessant is om een dergelijke auto in te voeren. Via onze gratis online BPM calculator geven wij snel en vrijblijvend een zeer betrouwbare indicatie van te te verwachten BPM met de gunstigste rekenmethode. (Op basis van de informatie in de advertentie)

Precieze BPM berekening en compleet ingevuld aangifte rapport

Wil je aan de hand van deze offerte verder met de auto van je keuze? Dan nemen wij contact op met de dealer voor de benodigde gegevens om een gedetailleerde BPM berekening voor je te maken en een BPM aangifte rapport te maken.
We vragen het chassisnummer en het papierwerk op en de prijslijst van dat bouwjaar, bekijken alle opties van de specifieke auto en maken een zeer exacte berekening van de nieuwwaarde van de auto. Vervolgens zullen we op basis van de nieuwprijs en andere zaken zoals CO2-uitstoot en afschrijving een zeer exact BPM bedrag berekenen en een kant-en-klaar BPM aangifte rapport opstellen. Deze kun je zelf uitprinten, ondertekenen en opsturen naar de Belastingdienst. De kosten hiervoor bedragen 79 euro.

Deze BPM aangifte is 100% goedgekeurd door de belastingdienst en zal worden onderbouwd met een specificatie van onze berekening en een koerslijst taxatiewaarde of afschrijvingstabel. Wij garanderen de laagste BPM berekening en maken deze uitsluitend volgens alle toegestane methodes.
Ook kijken wij of eventueel via een Taxatie Tegenbewijsregeling voordeel te behalen valt. Uiteraard krijg je van ons bericht als dit haalbaar is.
Het maken van zo’n taxatierapport kost wel wat extra en er zitten wat mogelijke handelingen aan vast maar deze verdienen zich in alle gevallen in veelvoud terug.

Laat naast deze BPM berekening en BPM aangifte rapport je auto supersnel invoeren via onze Versnelde Individuele Inschrijving. Wanneer je van deze dienst gebruik maakt nemen we de gehele BPM aangifte voor je over, ondertussen staat de auto bij ons gestald en zorgen wij voor eventuele steekproeven. Natuurlijk kun je er voor kiezen zelf de auto in te voeren en ons de BPM te laten doen.

Wat is de beste BPM-rekenmethode?

 

Koerslijst of afschrijvingstabel?
Help, ik zie door de bomen het bos niet meer.
Veel mensen die een auto in willen voeren betalen veel te veel rest-BPM bij het invoeren van een gebruikte auto uit het buitenland. De regelgeving omtrent BPM is continu aan verandering onderhevig en dankzij ondoorzichtige regelgeving en tientallen verschillende toegestane manieren om BPM te berekenen, kunnen wij aanzienlijke besparingen halen op de BPM.

Deze BPM berekeningen zijn lastig en per auto verschillend. Wij kennen de regels en de loopholes en door gebruik te maken van onze diensten verdien je de kosten in alle gevallen terug. Wij gebruiken uitsluitend dezelfde officiële aangifte calculatie programma’s als de Belastingdienst waardoor de BPM berekeningen 100% gegarandeerd geaccepteerd worden en je dus geen zorgen hebt over onverwachte extra kosten, naheffingen of steekproeven. Kies voor zekerheid en ga in zee met een professioneel bedrijf dat de regels kent, betaal niet te veel BPM door je BPM aangifte door de Belastingdienst te laten berekenen of op andere wijze zelf de rest-BPM te doen. Het uitzoeken van alle opties en prijzen is echt een hoop werk.

Gratis en vrijblijvend advies

Wilt u een gratis een vrijblijvende BPM-offerte? Laat hiernaast in het contactformulier de link naar de advertentie, uw naam en telefoonnummer achter en GIJS neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.
Bellen kan natuurlijk ook. We zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 9:00 en 21:00 uur en op zaterdag tussen 9:00 en 17:00 uur via 0174-768049.
Maak altijd een afspraak indien u persoonlijk advies wil.

Contactformulier

  Neem telefonisch contact met ons op als:

  • De auto ouder is dan 8 jaar, m.u.v. youngtimers en exotenauto’s
  • De auto meer dan 100.000 km heeft gereden
  • De auto niet afkomstig is uit Duitsland, België, Zweden of Oostenrijk
  • De auto afkomstig is van een re-import

  Over ons

  GIJS is een oerhollands bedrijf. Degelijk, eerlijk en transparant. Zie GIJS als de vriend die met je meegaat om naar een auto te kijken. Nooit te beroerd om even te controleren of die prijs echt niet te mooi is om waar te zijn.

  – Carlo van den Berg

  Contactgegevens

  GIJS Automotive
  Willem III straat 17
  2291 TL Wateringen

  Telefoon: 0174-768049
  Whatsapp: 06-27021613
  E-mailadres: info@gijsautomotive.nl

  © 2023 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks