24/7 op afspraak geopend

Laagste BPM berekenen, doe er je voordeel mee

Geplaatst op

De BPM. Het is toch verschrikkelijk dat we in Nederland gestraft worden met een dergelijke belasting? Zou het niet veel leuker zijn als we helemaal geen BPM hoeven te betalen?

Helaas moet zelfs op de meest milieuvriendelijke plugin hybrides nog BPM betaald worden. Koop je een mooie sportwagen of luxe SUV dan ben je helemaal duur uit. BPM staat voor Belasting Personenauto’s en Motorvoertuigen. Het is een gehate belasting omdat ze die in het buitenland niet kennen. Daarom zijn luxe auto’s in België en Duitsland ook zo gunstig geprijsd. Als we dan toch moeten betalen is het dan niet veel leuker om zo weinig mogelijk te betalen?

De BPM is geen vast gegeven. Je kunt op vele manieren aangifte doen en elke manier heeft een andere uitkomst. Zo kun je 3 verschillende methodes gebruiken en daar 3 verschillende modules voor gebruiken.

Snap je het nog? Om het niet té ingewikkeld te maken hou ik het kort:

Laat je BPM door een professional uitrekenen!

extra_geldBelasting aangifte doen is een hoop gedoe. Begin er niet zelf aan want voor je het weet betaal je honderden euro’s teveel. Laat je BPM door een professional uitrekenen. Vanaf 75 euro lever ik een volledig ingevuld BPM aangifte rapport. Heb je een auto met bijv. schade, een hoge kilometerstand of een duidelijke hoeveelheid gebruikerssporen? Dan kun je met een tegenbewijs taxatierapport nog veel meer geld besparen.

Heel vaak sta ik bij de RDW en vraag of ik de BPM aangifte van mensen mag inzien. Met slechts 3 minuten werk kan ik een BPM aangifte met vele honderden tot duizenden euro’s omlaag brengen. Met een investering van slechts 75 euro. Dit zijn geen sprookjes.

Geef me de advertentie en ik reken de BPM vrijblijvend voor je uit…

Carlo van den Berg_0103Wanneer je een auto hebt gevonden plaats je de link van die advertentie in het kader en stuurt deze naar mij. Binnen een paar uur krijg je een gegarandeerde BPM indicatie gebaseerd op de meest gunstige taxatiemethode. Ook op nieuwe auto’s kun je veel geld besparen met een BPM rapport. Een in Duitsland geregistreerde auto met een paar honderd kilometer op de teller is niet nieuw, en dus kun je de BPM op handige wijze met 20% omlaag brengen.

Neem contact op via onderstaande link:

[inbound_button font_size=”20″ color=”#ff8040″ text_color=”#ffffff” icon=”arrow-circle-o-right” url=”http://www.gijsautomotive.nl/diensten/gratis-bpm-berekening/” width=”” target=”_self”]Gratis BPM berekening[/inbound_button]

aangifte, Belasting, BPM, Motorvoertuigen, Personenwagens

Geplaatst in BlogGetagd , , , ,

Over ons

GIJS is een oerhollands bedrijf. Degelijk, eerlijk en transparant. Zie GIJS als de vriend die met je meegaat om naar een auto te kijken. Nooit te beroerd om even te controleren of die prijs echt niet te mooi is om waar te zijn.

– Carlo van den Berg

Contactgegevens

GIJS Automotive
Willem III straat 17
2291 TL Wateringen

Telefoon: 0174-768049
Whatsapp: 06-27021613
E-mailadres: info@gijsautomotive.nl

© 2023 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks