24/7 op afspraak geopend

BPM-aangifte online doen?

Geplaatst op

BPM aangifte door de belastingdienst laten doen? NEE!

Makkelijk (BPM teveel betalen)

Ik was bij de RDW en zag daar een folder liggen over online BPM aangifte doen. Op basis van het chassisnummer wordt dan gekeken naar de status van de auto en de benodigde info achterhaald. ‘Alleen nog een paar gegevens invullen… ” Zo kunnen ze u ‘sneller’ helpen.

Een methode die wellicht bij een VW Up! of oud Golfjegoed zou werken, maar in het geval van serieus dure en dikke auto’s gaat dit absoluut geld kosten.

In 90% van de gevallen maken wij gebruik van de koerslijsttabel of een taxatierapport tegenbewijsregeling. Daardoor bespaart u vele honderden, zo niet duizenden euro’s BPM. Makkelijker

kunnen we het u niet maken, maar wel een stuk voordeliger. Een kleine rekensom leert dat de BPM van een Audi Q5 van een jaar oud met 15.000 kilometer maar liefst 1.600 euro duurder uit valt met een afschrijvingstabel.

Wij maken gratis berekeningen van de te verwachten BPM. U gaat toch zeker niet de Belastingdienst raadplegen over de hoeveelheid belasting die u moet betalen?

Neem vrijblijvend contact op met Carlo van den Berg

Geplaatst in Blog

Over ons

GIJS is een oerhollands bedrijf. Degelijk, eerlijk en transparant. Zie GIJS als de vriend die met je meegaat om naar een auto te kijken. Nooit te beroerd om even te controleren of die prijs echt niet te mooi is om waar te zijn.

– Carlo van den Berg

Contactgegevens

GIJS Automotive
Willem III straat 17
2291 TL Wateringen

Telefoon: 0174-768049
Whatsapp: 06-27021613
E-mailadres: info@gijsautomotive.nl

© 2023 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks