24/7 op afspraak geopend

BMW importeren Duitsland

BMW importeren Duitsland

Denkt u erover om een BMW te importeren uit Duitsland? GIJS Autoimport is dé betrouwbare importeur voor uw droomauto. Vertel ons wat u zoekt in een auto en wij gaan voor u aan de slag! Wanneer u een auto laat importeren door GIJS Autoimport bespaart via ons niet alleen veel geld, maar profiteert ook van verschillende voordelen:

  • Snelle levertijd: binnen twee weken
  • Betrouwbare partner: erkend BOVAG lid
  • Goede keuring: we keuren de BMW persoonlijk voor u op locatie
  • Persoonlijke service: importeren zonder zorgen en duidelijke communicatie

Hoe importeren we een BMW uit Duitsland?

Er komt veel kijken bij het importeren van een BMW uit Duitsland. Door de jarenlange ervaring in het importeren van verschillende auto’s uit Duitsland, weten we precies hoe we uw BMW voordelig en veilig naar Nederland kunnen halen. We leggen u binnen 5 stappen uit hoe we BMW’s importeren uit Duitsland.

Stap 1: zoek naar advertenties van een BMW

Stuur ons de URL van de advertentie via het contactformulier. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op. Het is ook mogelijk om langs te komen op ons kantoor in Wateringen voor een kennismakingsgesprek. Geef aan wat uw wensen en eisen voor een auto zijn. Dan gaan wij voor u op zoek!

 

Let op: te jonge auto’s met zeer lage kilometerstanden kunnen in enkele gevallen niet in aanmerking komen voor kortingen op de te betalen BPM en/of de BTW. Informeer hierover bij ons.

 

Stap 2: advertentiecheck

Wanneer u ons een URL stuurt van de advertentie, gaan we uitzoeken of deze advertentie betrouwbaar is. Daarna maken we een kostenplaatje voor het rijklaar maken van de BMW en het aanvragen van een Nederlands kenteken. Daarnaast sturen we u een vrijblijvende BPM berekening en offerte op.

 

Stap 3: papierwerk controleren

Nog steeds geïnteresseerd in de nieuwe BMW? Dan gaan we de auto zelf controleren. We nemen contact op met de dealer en maken een afspraak op locatie om een proefrit te maken, al het papierwerk te controleren en de auto uit te lezen met onze moderne uitleesapparatuur. Hiermee controleren we de BMW op technische fouten. Als laatste kijken we of de auto andere gebreken heeft volgens de 150 Punten check. Het is mogelijk om met ons mee te gaan naar de auto, maar we kunnen ook contact houden door even te videobellen en u op afstand in te lichten over de BMW.

 

Stap 4: de BMW naar Nederland halen en RDW keuring

Is het de BMW die u zocht? Dan gaan we de auto naar Nederland halen, volledig all risk verzekerd. In Nederland gaan we langs de RDW voor een keuring en versturen we de BPM aangifte. Heeft u speciale importwensen? Neem contact met ons op over de mogelijkheden. GIJS Autoimport biedt ook de mogelijkheid tot een import op maat.

Stap 5: detailing, rijklaar maken en afleveren

In Nederland krijgt de BMW nog een laatste onderhoudsbeurt. We stellen de auto in op de juiste instellingen en laten de auto weer glanzen. Reinigen, polijsten en beschermen van het exterieur tot diepe reiniging van het interieur: de auto wordt volledig onder handen genomen en lijkt hierna weer als nieuw.

Meer over onze werkwijze

Mercedes-Benz die we onder andere importeren zijn:

BPM berekenen BMW

Een van de grootste kostenposten van het importeren van een auto is de belasting van personenauto’s en motorrijwielen (BPM). GIJS Autoimport kan voor u een BPM berekening maken en een vrijblijvende offerte opstellen met daarin alle kosten die gemaakt moeten worden om een auto op kenteken te krijgen. Stuur ons de URL van de advertentie en ontvang de BPM berekening en vrijblijvende offerte binnen 1 dag.

Bereken mijn BPM

Recent geïmporteerde BMW’s

GIJS Autoimport is iedere dag onderweg om auto’s te controleren en naar Nederland te halen voor diverse autoliefhebbers. Hieronder ziet u de meest recente BMW’s die we hebben geïmporteerd.

BMW occasions Duitsland
Bij GIJS Autoimport weten we precies wanneer een occasion de moeite waard is om te kopen. Daarom hebben we de mooiste auto’s voor u verzameld. Bekijk ons aanbod occasions voor een volledig overzicht. Misschien bent u niet zo ver verwijderd van uw droomauto als u dacht.

Onze diensten

Onze service stopt niet bij het importeren van een nieuwe auto uit Duitsland. We bieden ook andere diensten aan. Zo berekenen de BPM van een auto en het tegenbewijs taxatierapport, zorgen we ervoor dat de auto veilig over de grens vervoerd wordt en maken we uw nieuwe auto geheel rijklaar. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om de auto zakelijk bij ons te leasen. Lees meer over onze diensten op de dienstenpagina.

Onze autoliefhebbers aan het woord

“Ik heb zelf een tijd gezocht naar de beste auto die bij mijn wensen paste. Carlo gaf mij eerlijk advies over of de auto de moeite waard was om aan te schaffen of niet. Het was erg prettig om met hem op deze manier te werken. Hij is vervolgens hoogstpersoonlijk naar Duitsland afgereisd om de auto te bewonderen. Daarna heeft hij alles perfect geregeld.” – Robin

_____________________________

“GIJS Autoimport biedt daadwerkelijk de beloofde persoonlijke service. Dat zie je tegenwoordig niet vaak meer. Carlo en Robert waren erg betrokken tijdens het gehele importtraject. De auto rijdt als een zonnetje en het leek bij het afleveren net alsof hij uit een showroom kwam rijden! Ik raad iedereen aan om GIJS Autoimport in te schakelen als je twijfelt om een auto uit Duitsland te importeren.” – Bart-Jan

_____________________________

“Ik ben samen met Carlo naar de auto gegaan om hem te controleren op gebreken. Carlo gaat heel nauwkeurig te werk en is een echte autoliefhebber. Dat maakte het ook een leuk uitje. Eenmaal in Nederland zorgde de mannen van GIJS Autoimport ervoor dat de auto blinkend voor mijn deur stond. Echt top!” – Wouter

Lees al onze klantervaringen via Klantvertellen.nl

Een ander merk importeren uit Duitsland?

GIJS Autoimport importeert niet alleen BMW’s uit Duitsland, maar ook vele andere automerken en elektrische auto’s.

Een BMW zakelijk leasen

Zoekt u een BMW om zakelijk te leasen? GIJS Autoimport regelt hiervoor alles. Van de auto zelf, de belastingen en het papierwerk tot het afleveren van uw BMW in complete nieuwstaat. Vertel ons welke BMW u zoekt, wij zorgen ervoor dat u binnenkort in uw droomauto rijdt.

Neem contact op met GIJS Autoimport

Denkt u erover om een BMW te importeren, maar heeft u nog meer informatie nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Carlo staat u graag te woord op ons kantoor. Maak daarvoor eerst een afspraak.

Over ons

GIJS is een oerhollands bedrijf. Degelijk, eerlijk en transparant. Zie GIJS als de vriend die met je meegaat om naar een auto te kijken. Nooit te beroerd om even te controleren of die prijs echt niet te mooi is om waar te zijn.

– Carlo van den Berg

Contactgegevens

GIJS Automotive
Willem III straat 17
2291 TL Wateringen

Telefoon: 0174-768049
Whatsapp: 06-27021613
E-mailadres: info@gijsautomotive.nl

© 2023 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks