24/7 op afspraak geopend

Jouw Duitse droomauto?

Importeren, BPM taxatie en transport: De complete oplossing voor jouw auto-import

Het importeren van een auto kan een complex proces zijn, maar bij GIJS Automotive hebben we alles onder controle. Met onze uitgebreide diensten op het gebied van importeren, BPM taxatie en transport zorgen wij voor een zorgeloze en efficiënte importervaring.

Het eerste wat je jezelf afvraagt is of het allemaal wel klopt. Hoeveel BPM komt er bij? En wat er moet gebeuren voordat de auto op de stoep staat.  Is de dealer betrouwbaar en hoe krijg ik ‘m veilig naar Nederland?

Voordat een auto in Nederland op kenteken staat, komt er nog wel het één en ander bij kijken. Dat lijkt een hoop gedoe, maar dat valt reuze mee met GIJS autoimport. Zeker als je de besparing in aanschaf bekijkt.

 

 

Importeren: Jouw droomauto binnen handbereik

Wij begrijpen dat je soms verliefd wordt op een auto die niet in Nederland verkrijgbaar is. Gelukkig is dat geen probleem voor ons. Met onze importdiensten kun je jouw droomauto vanuit elk land ter wereld naar Nederland halen. Van exclusieve sportwagens tot luxe sedans, wij staan klaar om jouw autodroom werkelijkheid te maken.

Het importteam van GIJS Automotive beantwoordt graag vrijblijvend al je vragen. Indien gewenst kunnen we het complete importtraject van A-Z voor je uit handen nemen. En dat tegen de laagst mogelijke kosten.

BPM taxatie: Bespaar geld zonder concessies

Bij het importeren van een auto is het betalen van BPM (Belasting van Personenauto’s en Motorrijwielen) een vereiste. Maar wist je dat er mogelijkheden zijn om op een legale manier geld te besparen op de BPM? Onze deskundige belastingadviseurs kennen alle ins en outs van de BPM-regelingen en zorgen ervoor dat je niet meer betaalt dan nodig is, zonder concessies te doen aan de kwaliteit van jouw auto.

WAAROM IMPORTEREN VIA GIJS?

 • Wij inspecteren elke auto zelf (premium pakket)
  Wij bellen niet klakkeloos een transportbedrijf. Elke auto wordt hoogstpersoonlijk door onszelf op locatie bekeken, bereden en geïnspecteerd op schade. Wij rapporteren aan u via een videoverbinding.
 • Gemak en transparantie
  Niet zelf naar Duitsland heen en weer rijden. Of een auto pas zien wanneer hij al in Nederland staat. U weet 100% waar u aan toe bent voordat u de auto afgeleverd krijgt. Nooit verrassingen achteraf.
 • Persoonlijke service
  Van de oriëntatie tot aan de aflevering, wij begeleiden u persoonlijk van A tot Z in de aankoop en het importtraject.
 • Alles op 1 adres
  Wij beloven u een perfecte auto. Dan krijgt u een perfecte auto. Wij doen onze import zelf. Van taxatie tot transport, van afleverklaar maken tot een volledige detailing.

Waarom zou je jezelf in allerlei bochten wringen bij het importeren van een auto als GIJS Automotive al het werk voor je kan doen? Met onze expertise in importeren, BPM taxatie en transport bieden wij een complete oplossing voor jouw auto-import. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je begeleiden naar een vlekkeloze importervaring.

Onze Diensten

BPM BEREKENING

Aangifte doen is makkelijk, maar een goede berekening maken is maatwerk. Laat ons vrijblijvend de BPM ‘Belasting Personenwagens Motorvoertuigen’ uitrekenen. De Belastingdienst accepteert verschillende BPM-methodes gebaseerd op elke specifieke auto.

DETAILING

Met detailing laat u een oudere lak weer schitteren. Een auto die nieuw is heeft een stralende lak. Naarmate de auto wat ouder wordt neemt de glans af. De reden daarvoor zijn de talloze aanvallen van regen, insecten, pekel, UV licht en vervuiling waar de lak mee te maken heeft. Vooral het gebruik van de wasstraat heeft een desastreus effect op de lak.

BPM TEGENBEWIJS TAXATIERAPPORT

Met een tegenbewijs taxatierapport krijg je een waardebepaling, gebaseerd op de huidige staat van de auto. Een erkende taxateur maakt een rapport op van alle details van de auto. Compleet met foto’s en bewijslast van de waardevermindering. Daarmee kun je de BPM aanzienlijk drukken

Transport: Veilig en betrouwbaar over de grenzen

Het veilig en betrouwbaar transporteren van jouw geïmporteerde auto is essentieel. Wij werken samen met ervaren transportpartners die gespecialiseerd zijn in het vervoeren van kostbare voertuigen. Of het nu gaat om wegtransport, zeevracht of luchtvracht, wij zorgen ervoor dat jouw auto met de grootste zorg en aandacht naar de gewenste bestemming wordt gebracht.

Onderhoud, Reparatie, APK

Wij delen ons pand met een erkende BOVAG garage en bandencentrum. Naast onderhoud en APK voeren deze ook reparaties uit. Uw geïmporteerde auto krijgt voor de aflevering van ons een uitgebreide afleverbeurt zodat u zeker bent van een veilige auto.

Leasing en Financiering

Leasen of financieren bij GIJS Automotive betekent een scherpe prijs, kwaliteit en service op maat. Wij zijn gespecialiseerd in het financieren van auto’s uit Duitsland.

Wij beloven:

De laagste BPM garantie, een levering binnen 2 weken en 100% tevredenheidsgarantie

Heeft u vragen over de import van je nieuwe droomauto? Bel ons gerust: 0174-768049 of 06-27021613. Ook buiten gebruikelijke kantooruren. 7 dagen per week van 9.00 tot 21.00 Ook via Facebook of Whatsapp bereikbaar.

Over ons

GIJS is een oerhollands bedrijf. Degelijk, eerlijk en transparant. Zie GIJS als de vriend die met je meegaat om naar een auto te kijken. Nooit te beroerd om even te controleren of die prijs echt niet te mooi is om waar te zijn.

– Carlo van den Berg

Contactgegevens

GIJS Automotive
Willem III straat 17
2291 TL Wateringen

Telefoon: 0174-768049
Whatsapp: 06-27021613
E-mailadres: info@gijsautomotive.nl

© 2023 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks