24/7 op afspraak geopend

Auto importeren Duitsland

Geplaatst op

Via GIJS Automotive importeer je je droomauto auto uit Duitsland. Geen gedoe of rompslomp. Wanneer je een auto wilt importeren maar geen zin of tijd hebt is GIJS Automotive import jouw betrouwbare BOVAG partner. Auto importeren Duitsland is onze specialiteit.

Je hebt een auto gevonden in Duitsland en wilt deze tegen de laagste kosten naar Nederland halen? Wij verzorgen de import van een auto uit Duitsland van A tot Z. Van een superscherpe BPM berekening tot het smetteloos afleveren van de auto op elk gewenst adres in Nederland.
Van ophalen tot afleveren duurt gemiddeld zo’n 8 tot 14 dagen.

Auto importeren Duitsland

Met het auto importeren uit Duitsland kunnen veel dingen fout gaan. Wij hebben een jarenlange ervaring opgebouwd met het importeren van auto’s. Betaal niet teveel BPM of zorg voor een goede overdracht van de BTW. Is de prijs in orde of zitten alle opties die er toe doen op de auto? Wij controleren elke geïmporteerde auto voor aankoop op schade en gebreken, en lopen de complete optielijst met je na.

Wij zijn niet uniek als het gaat om auto’s importeren. Toch zijn we anders dan anderen. Zo zijn er niet veel bedrijven waar je mee kunt rijden naar de dealer in Duitsland. Ook verzorgen wij de import van ophalen tot afleveren geheel in eigen huis. Zo schakelen we geen vrachtwagendienst in om de auto’s op te halen. Poetsen? Wij noemen dat detailing. Een auto gaat bij ons pas de showroom uit als hij geheel ontdaan is van gebruikssporen.

Dealer kwaliteit auto’s met EU garantie

Wij leveren uitsluitend auto’s die bij officiële merkdealers staan, of geleverd worden via partners. Wil je toch een auto kopen bij een handelaar dan kunnen we een uitgebreide inkoopcontrole uitvoeren.
Omdat we aangesloten zijn bij BOVAG leveren we elke auto af met een half jaar BOVAG garantie. Vaak hebben onze auto’s nog geldige Europese garantie van de fabrikant.

100% BPM en tevredenheid garantie

Wij geven voordat we de auto uit Duitsland importeren altijd een garantie op de maximale BPM. We hebben een erkende taxateur in huis die de BPM desgewenst door middel van een taxatierapport kan verlagen. Daarbij hebben we een 100% acceptatie van onze belastingaangiftes. Wanneer je meer wilt weten over deze zogenaamde tegenbewijsregeling kunnen we er alles over vertellen.

Inruilen of financieren?

Wanneer je je huidige auto wilt inruilen maken we graag een passende offerte. Ook voor financial of operational lease hebben we interessante opties.

auto, Duitsland, Importeren

Geplaatst in BlogGetagd , ,

Over ons

GIJS is een oerhollands bedrijf. Degelijk, eerlijk en transparant. Zie GIJS als de vriend die met je meegaat om naar een auto te kijken. Nooit te beroerd om even te controleren of die prijs echt niet te mooi is om waar te zijn.

– Carlo van den Berg

Contactgegevens

GIJS Automotive
Willem III straat 17
2291 TL Wateringen

Telefoon: 0174-768049
Whatsapp: 06-27021613
E-mailadres: info@gijsautomotive.nl

© 2023 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks